Kalealtı Köyü Haluk Gökalp Kılınç Ortaokulu

Telefon : 0344 4323332
WEB https://kalealtiortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KALEALTI MAH. KALEALTI KÜME EVLERİ HALUK GÖKALP KILINÇ ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO 75 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : İSTİYORUZ Kİ... • Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. • Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın • Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. • Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. • Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun. • Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. • Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilsin. • Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Biz, ELBİSTAN KALEALTI KÖYÜ HALUK GÖKALP KILINÇ İLKÖĞRETİM OKULU AİLESİ olarak, bütün öğrencilerin; • Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, • Türk Milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, • Sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, • İnsan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, • Hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, • Bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, • Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, • Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız.
BAŞARILAR : - Satranç İlçe, İl, Bölge, Türkiye Dereceleri - Değerler Eğitimi İl İkinciliği - 2013-2014 TEOG sınavı Elbistan Birinciliği - Halk Oyunları İlçe, İl ve Bölge Birinciliği.

Saatler : 09.00 14.50
Yabancı Dil :